torstai 1. maaliskuuta 2018

Suomen yritysten, yhteisöjen ja ihmisten verotulot kuuluvat ensisijassa suomalaisten alkuperäkansan edustajien hyväksi, ei pidä sallia varojamme eikä velkaantumistamme elintasopakolaisten elättämiseen

Suomen yritysten, yhteisöjen ja ihmisten verotulot kuuluvat ensisijassa suomalaisten alkuperäkansan edustajien hyväksi, ei pidä sallia varojamme eikä velkaantumistamme elintasopakolaisten elättämiseen.

Shengen sopimus purettava kuten erilaiset "pakolaissopimukset", kansainvaelluksia ei pidä hyväksyä Eurooppaan, eikä Suomeen. 

Suomeen tuleville samat säännöt kuin USA:han, Kanadaan tuleville. Ei työlupaa, ei opiskelulupaa = Käännytys takaisin! Vain turistiviisumilla sisään.

Miehitetyt alueemme takaisin imperialistiselta miehittäjä-Ryssältä moskovan oblastilta, entiseltä Mongolian verovoudilta. Mongolivallalta moskovan oblasti peri imperialistisen tavan tuhota ja murhata kokonaisia kansakuntia ja loisia toiden alueille.
http://eduskuntavaaliehdokas-seppo-lehto.blogspot.fi

Stalinismin ja putinismin edustajat heitä pitää varoa kuten islamisteja ja matuinvaasion huoria
Seppo Lehto eduskuntaan 2019 tosisuomalaisten tuella ilman puoluerahoitusta, sillä sitä annetaan vain puolueiden portinvartijoiden rajatarkastuksista läpipäässeille.

-----------------------------
Valkoinen Kuolema Seppo Lehto Tampere eduskuntavaaliehdokas
------------------------------

Ei kommentteja: