sunnuntai 5. toukokuuta 2024

Ryssälän eli moskovan oblastin #voitonpäivä on julistettava kansanmurhien päiväksi EU- ja YK-tasolla, sekä tuotava kouluopetuksessa esiin Ryssälän kansanmurhat ja alueriistot jokaisessa eurooppalaisessa koulussa jo ala-asteella

Valkoista vappua Seppo Lehto 1.5.2024 Valkoinen vappu Tampere kuva14
https://Kuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com

Yleisellä tasolla suojeluskunnista keskustelu aiheesta pyrittiin vaientamaan heti 1991 sovjet romahduksen jälkeen eri kommaritahojen toimin, jotka naamioituivat uusien puoluenimikkeiden vas + vihr taakse: Jatkakaamme keskustelua Suomen aseistamisesta oikeaan suuntaan suojeluskuntain tapaan. Pyssyt joka seinälle, eikä lukkojen taakse: Mika Depner Itse muistan 1980-luvulla kun piti olla kunta-alan lakko. Ihmettelin ääneen että mitä varten pitää lakkoilla, kun verotuksen ja lakkoajan vipu muistaen ko haettu hyöty on minimaalinen. Pidettiin lahtarina 😉 Olisiko aika ottaa järki käteen ja muistaa että tavalliselle palkansaajalle suurin rosvo on verotus mitä käytetään toiseuden rahoittamiseen ei suomalaisten hyväksi? 
Seppo Lehto  😉 historioitsija kuntavaaliehdokas Tampere 2025

Valkoista vappua Seppo Lehto 1.5.2024 Valkoinen vappu Tampere 




https://Eestin-verotus-Suomeen.blogspot.com = Loppu verovarojen väärin allokoinneille / ohjauksille Afrikan poppamiesten kusetukselle.

Valkoinen vappu Tampere 2024 https://Valkoinen-vappu-Tampere.blogspot.com
Seppo Lehto puheenvuoro ohessa alla videolla:

 
Eurovaaliehdokkuus raukeni kun maassa edelleen pinttynyt ryssäläisyys suhteessa voimakkaampiin toimenpiteisiin moskovan terroristihallintoa ja aluemiehittäjäämme vastaan:
  --------------------------
Https://Miehitettyjen-alueiden-palautus.blogspot.com  Kansakunnalliseksi tavoitteeksi hallitusohjelmissa, EU:ssa ja Natossa:



--------------- 


 -----------------------------

Ei kommentteja: